Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Başdeğirmen İlkokulu

Telefon : 0412 731 2030
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://silvanbasdegirmenilkokulu.meb.k12.tr
Adres : BAŞDEĞİRMEN MAH. BAŞDEĞİRMEN KÜME EVLERİ NO 64 SİLVAN / DİYARBAKIR
VİZYON : Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir.Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.Öğrencilerin günlük yaşantı stresinin yanı sıra, gelecekte yaşayacakları meslek streslerini üzerlerinden atmalarını sağlamak amacıyla her öğrencinin bir hobi alanında çalışması ve bu alışkanlığı bir yaşam tarzı haline getirmesi amaçlanır.Toplumun ve öğrencilerin sürekli gelişen ve değişen beklentilerine cevap verecek şekilde geliştirmek için çalışırız.Bütün personel öğrencilerin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır.Bütün personel öğrencilere bir birey olarak saygı duyar ve onları koruyup gözetir.İyi bir eğitimi, öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği gerektirir. Farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ederiz.Okulumuzda öğrenci merkezli ve etkileşime dayanan, kendini ifadeye önem veren yaratıcılığı geliştirmek, sorgulama ve ilişkilendirme yoluyla eğitim-öğretim modeli uygulanır.
MİSYON : Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2019 ve 2020 yıllarında Sağlıklı Nesil ve Sağlıklı Gelecek yarışmasında şiir dalında ilçe 1. si olmuştur.

Öğretmen :7
Öğrenci :58
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :325
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 08:30 14:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : SOBALI
Servis : YOK
Ulaşım : ÖĞRETMENLER LOJMANDA KALMAKTADIR
Yerleşim Yeri : Köy- Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçeye uzaklık 18km olup il merkeze ise 98 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :